Όροι και Προϋποθέσεις

Ημερομηνία Ενημέρωσης: 13/09/2024

Επισκόπηση

Οι ιστοσελίδες apline.fr, apline.it, apline.be, apline.ch και apline.nl λειτουργούν από την Apline EUROPE SARL. Σε ολόκληρη την ιστοσελίδα, οι όροι “εμείς”, “μας” και “εμάς” αναφέρονται στην Apline EUROPE SARL. Η Apline EUROPE SARL προσφέρει αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα σε αυτή την ιστοσελίδα για εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, τις πολιτικές και τις ειδοποιήσεις που αναφέρονται στο παρόν.

Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και/ή την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από εμάς, εισέρχεστε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και πολιτικών που αναφέρονται εδώ και/ή παρέχονται μέσω οποιουδήποτε υπερσυνδέσμου. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των περιηγητών, των προμηθευτών, των πελατών, των παρόχων περιεχομένου και/ή των συνεισφερόντων.   

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν αποδέχεστε όλους τους όρους αυτής της συμφωνίας, μην έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα και μην χρησιμοποιείτε καμία υπηρεσία. Στο βαθμό που αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν ως προσφορά, η αποδοχή περιορίζεται ρητά σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.   

Οποιαδήποτε νέα λειτουργία ή εργαλείο που προστίθεται στο υπάρχον κατάστημα θα υπόκειται επίσης στους Όρους και Προϋποθέσεις. Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων και Προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων χρήσης δημοσιεύοντας ενημερώσεις και/ή αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτή τη σελίδα για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή η πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μετά τη δημοσίευση οποιασδήποτε τροποποίησης αποτελεί αποδοχή αυτών των τροποποιήσεων από εσάς.   

Προϋποθέσεις του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Με την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης, δηλώνετε ότι έχετε τουλάχιστον την ηλικία της ενηλικίωσης στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι έχετε την ηλικία της ενηλικίωσης στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε από τους ανήλικους εξαρτώμενους σας να χρησιμοποιήσει αυτή την ιστοσελίδα.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας για παράνομους ή μη εξουσιοδοτημένους σκοπούς και δεν πρέπει να παραβιάζετε κανέναν νόμο της δικαιοδοσίας σας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων) κατά τη χρήση της Υπηρεσίας.

Δεν πρέπει να μεταδίδετε κανένα σκουλήκι ή ιό ή κώδικα καταστροφικής φύσης.

Μια παραβίαση ή παράβαση οποιουδήποτε από τους Όρους θα οδηγήσει σε άμεση λήξη των Υπηρεσιών σας.

Γενικοί Όροι

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο.

Το περιεχόμενό σας (εκτός από τις πληροφορίες πιστωτικής κάρτας) μπορεί να μεταδοθεί σε μη κρυπτογραφημένη μορφή. Μπορεί να μεταδοθεί σε διάφορα δίκτυα και μπορεί να μεταδοθεί και να προσαρμοστεί ανάλογα με τις τεχνικές απαιτήσεις των δικτύων ή των συσκευών σύνδεσης. Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας πάντοτε κρυπτογραφούνται κατά τη μετάδοσή τους μέσω των δικτύων.

Συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, αντιγράφετε, πωλείτε, μεταπωλείτε ή εκμεταλλεύεστε οποιοδήποτε μέρος της Υπηρεσίας, τη χρήση της Υπηρεσίας ή την πρόσβαση στην Υπηρεσία ή προσωπικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα στην οποία παρέχεται η Υπηρεσία χωρίς τη ρητή γραπτή μας άδεια.

Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα συμφωνία είναι μόνο για λόγους ευκολίας και δεν περιορίζουν ούτε επηρεάζουν με άλλο τρόπο αυτούς τους όρους.

Ακρίβεια, Πληρότητα και Επικαιρότητα των Πληροφοριών

Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή ενημερωμένες. Τα έγγραφα σε αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ή να επικαλούνται ως η μόνη βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλευτείτε πρωτογενείς, πιο ακριβείς, πιο πλήρεις ή πιο επίκαιρες πηγές πληροφοριών. Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη στο υλικό αυτής της ιστοσελίδας είναι με δική σας ευθύνη.

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες. Οι ιστορικές πληροφορίες δεν είναι απαραίτητα ενημερωμένες και παρέχονται μόνο για αναφορά. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας.   

Τροποποιήσεις στις Υπηρεσίες και τις Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος ή περιεχόμενο της) ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.   

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμής, αναστολή ή διακοπή της Υπηρεσίας.

Προϊόντα ή Υπηρεσίες

Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες μπορεί να προσφέρονται μόνο online μέσω της ιστοσελίδας. Ο αριθμός αυτών των προϊόντων ή υπηρεσιών μπορεί να είναι περιορισμένος και μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν μόνο σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας.

Έχουμε καταβάλει προσπάθεια να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο πιστά τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η απεικόνιση των χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή σας θα είναι ακριβής.

Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση, να περιορίσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας σε οποιοδήποτε άτομο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Μπορούμε να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα ανάλογα με την περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε την ποσότητα οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές προϊόντων ή οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που γίνεται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι άκυρη όπου απαγορεύεται.   

Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιουδήποτε προϊόντος, υπηρεσίας, πληροφορίας ή άλλου υλικού που αγοράζεται ή λαμβάνεται από εσάς θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή ότι τα σφάλματα στην Υπηρεσία θα διορθωθούν.

Ακρίβεια Πληροφοριών Χρέωσης και Λογαριασμού

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία που κάνετε σε εμάς. Μπορούμε να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράζονται ανά άτομο, νοικοκυριό ή παραγγελία κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που γίνονται από ή υπό τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα και/ή παραγγελίες με την ίδια διεύθυνση χρέωσης και/ή παράδοσης. Εάν τροποποιήσουμε ή ακυρώσουμε μια παραγγελία, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε επικοινωνώντας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή τη διεύθυνση χρέωσης/τον αριθμό τηλεφώνου που δόθηκαν κατά την υποβολή της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε οποιαδήποτε παραγγελία που φαίνεται να έχει γίνει από αντιπροσώπους, μεταπωλητές ή διανομείς.

 

Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που κάνετε στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώνετε άμεσα τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, των αριθμών πιστωτικών καρτών και των ημερομηνιών λήξης, ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν είναι απαραίτητο.   

Προαιρετικά Εργαλεία

Ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων που δεν παρακολουθούμε, δεν ελέγχουμε ή δεν επηρεάζουμε.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία “ως έχουν” και “όπως είναι διαθέσιμα” χωρίς καμία εγγύηση, εκπροσώπηση ή όρο οποιουδήποτε είδους. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιοδήποτε ανεπιθύμητο συμβάν που προκύπτει από ή ως αποτέλεσμα της χρήσης σας προαιρετικών εργαλείων τρίτων.

Οποιαδήποτε χρήση προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα είναι με δική σας ευθύνη και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και αποδέχεστε τους όρους όλων των εργαλείων που παρέχονται από τον σχετικό τρίτο.

Ενδέχεται επίσης να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες και/ή λειτουργίες μέσω της ιστοσελίδας στο μέλλον (συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής νέων εργαλείων και πόρων). Αυτές οι νέες λειτουργίες και/ή υπηρεσίες υπόκεινται επίσης σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Σύνδεσμοι Τρίτων

Ορισμένο περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της Υπηρεσίας μας ενδέχεται να περιέχουν στοιχεία από τρίτους.

Οι σύνδεσμοι τρίτων σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να σας κατευθύνουν σε ιστοσελίδες τρίτων που δεν είναι συνδεδεμένες με εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή την αξιολόγηση του περιεχομένου ή της ακρίβειάς του και δεν παρέχουμε καμία εγγύηση και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε υλικό ή ιστοσελίδα τρίτου, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό, προϊόν ή υπηρεσία τρίτου.   

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που σχετίζεται με την αγορά ή τη χρήση αγαθών, υπηρεσιών, πόρων, περιεχομένου ή οποιασδήποτε άλλης συναλλαγής που πραγματοποιείται σε σχέση με ιστοσελίδες τρίτων. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πολιτικές και τις πρακτικές των τρίτων και βεβαιωθείτε ότι τις κατανοείτε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι καταγγελίες, οι αξιώσεις, οι ανησυχίες ή οι ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα τρίτων πρέπει να απευθύνονται στον τρίτο.

Αξιολογήσεις Χρηστών, Σχόλια και Άλλες Υποβολές

Όταν υποβάλλετε συγκεκριμένες υποβολές (για παράδειγμα, συμμετοχές σε διαγωνισμό) κατόπιν αιτήματός μας ή όταν μας στέλνετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, προτάσεις, σχέδια ή άλλα έγγραφα online, μέσω email, ταχυδρομικώς ή με άλλο τρόπο χωρίς αίτημά μας (συλλογικά, τα “σχόλια”), συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε, να αντιγράψουμε, να δημοσιεύσουμε, να διανείμουμε, να μεταφράσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα σχόλιά σας σε οποιοδήποτε μέσο ανά πάσα στιγμή χωρίς περιορισμούς.

(1) Δεν είμαστε και δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε τα σχόλια εμπιστευτικά.

(2) να καταβάλλουμε αποζημίωση για τα σχόλια.

(3) να απαντήσουμε στα σχόλια.

Μπορούμε να παρακολουθούμε, να τροποποιούμε ή να διαγράφουμε το περιεχόμενο που κρίνουμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ως παράνομο, καταχρηστικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή με άλλο τρόπο απαράδεκτο ή που παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε μέρους ή ότι αυτοί οι όροι χρήσης δεν έχουν καμία υποχρέωση.

Συμφωνείτε ότι τα σχόλιά σας δεν παραβιάζουν κανένα δικαίωμα τρίτου, συμπεριλαμβανομένωντων πνευματικών δικαιωμάτων, του εμπορικού σήματος, της ιδιωτικότητας, της προσωπικότητας ή άλλων προσωπικών ή ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. Συμφωνείτε επίσης ότι τα σχόλιά σας δεν περιέχουν δυσφημιστικό ή άλλως παράνομο, καταχρηστικό ή άσεμνο υλικό ή δεν περιέχουν κανέναν ιό υπολογιστή ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε σχετικής ιστοσελίδας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να υποδυθείτε κάποιον άλλο ή να μας παραπλανήσετε ή να παραπλανήσετε τρίτους σχετικά με την πηγή οποιουδήποτε σχολίου. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα σχόλια που κάνετε και για την ακρίβειά τους. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν έχουμε καμία υποχρέωση για τα σχόλια που δημοσιεύονται από εσάς ή από τρίτους.

Προσωπικά Δεδομένα

Η υποβολή των προσωπικών σας πληροφοριών μέσω του καταστήματος υπόκειται στην πολιτική απορρήτου μας. Ο σύνδεσμος προς την πολιτική απορρήτου βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας στην κατηγορία Γρήγορη Πρόσβαση.

Σφάλματα, Ανακρίβειες και Παραλείψεις

Μερικές φορές, οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας ή στην υπηρεσία μας μπορεί να περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να αφορούν περιγραφές προϊόντων, τιμές, προσφορές, έξοδα αποστολής προϊόντων, χρόνους παράδοσης και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε οποιοδήποτε σφάλμα, ανακρίβεια ή παράλειψη και να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε τις πληροφορίες ή να ακυρώσουμε παραγγελίες ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση (ακόμα και μετά την υποβολή της παραγγελίας σας) εάν οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα είναι ανακριβείς.

Εκτός εάν απαιτείται από το νόμο, δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να διευκρινίσουμε οποιαδήποτε πληροφορία στην Υπηρεσία ή σε οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πληροφοριών σχετικά με τις τιμές. Οποιαδήποτε συγκεκριμένη ενημέρωση ή ημερομηνία ανανέωσης που ισχύει για την Υπηρεσία ή οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα δεν πρέπει να θεωρείται ως ένδειξη ότι οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή οποιαδήποτε σχετική ιστοσελίδα έχουν τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

Απαγορευμένες Χρήσεις

Εκτός από τις άλλες απαγορεύσεις που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης, απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα ή το περιεχόμενό της: (α) για παράνομους σκοπούς, (β) για να ενθαρρύνετε άλλους να διαπράξουν ή να συμμετάσχουν σε παράνομες πράξεις, (γ) για να παραβιάσετε οποιονδήποτε διεθνή, ομοσπονδιακό, πολιτειακό ή τοπικό κανονισμό, κανόνα, νόμο ή κανονισμό, (δ) να παραβιάσετε ή να καταπατήσετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων, (ε) για να παρενοχλήσετε, να κακοποιήσετε, να προσβάλλετε, να βλάψετε, να συκοφαντήσετε, να δυσφημήσετε, να ταπεινώσετε, να εκφοβίσετε ή να κάνετε διακρίσεις με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την εθνική καταγωγή, τη φυλή, την ηλικία, την εθνικότητα ή την αναπηρία, (στ) να παρέχετε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, (ζ) να μεταφορτώσετε ή να μεταδώσετε ιούς ή άλλους κακόβουλους κώδικες που θα ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο για να επηρεάσουν τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε σχετικής ιστοσελίδας, άλλων ιστοσελίδων ή του Διαδικτύου, (η) να συλλέξετε ή να παρακολουθήσετε τις προσωπικές πληροφορίες άλλων, (θ) να κάνετε spam, phishing, pharm, pretexting, spidering, crawling ή scraping, (ι) για άσεμνους ή ανήθικους σκοπούς ή (ια) να παρέμβετε ή να παρακάμψετε τις λειτουργίες ασφαλείας της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε σχετικής ιστοσελίδας, άλλων ιστοσελίδων ή του Διαδικτύου. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε σχετικής ιστοσελίδας από εσάς για παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.   

Αποποίηση Εγγύησης, Περιορισμός Ευθύνης

Δεν εγγυόμαστε, δεν δηλώνουμε ούτε гарантируем ότι η χρήση της υπηρεσίας μας από εσάς θα είναι αδιάλειπτη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.

Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που θα λάβετε από τη χρήση της Υπηρεσίας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα.

Συμφωνείτε ότι μπορούμε να αφαιρέσουμε την Υπηρεσία από καιρό σε καιρό επ ‘αόριστον ή να τερματίσουμε την Υπηρεσία ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση ή η αδυναμία χρήσης της Υπηρεσίας είναι αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Η Υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που σας παρέχονται μέσω της Υπηρεσίας (εκτός εάν αναφέρεται ρητά από εμάς) παρέχονται για τη χρήση σας “ως έχουν” και “όπως είναι διαθέσιμα”, χωρίς καμία εκπροσώπηση, εγγύηση ή όρο οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, εμπορικής ποιότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, ανθεκτικότητας, τίτλου και μη παραβίασης.

Σε καμία περίπτωση η Apline EUROPE SARL, οι διευθυντές, τα στελέχη, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες, οι πράκτορες, οι εργολάβοι, οι ασκούμενοι, οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών ή οι δικαιοπαρόχοι μας δεν θα ευθύνονται για οποιονδήποτε τραυματισμό, απώλεια, αξίωση ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία, ποινική, ειδική ή επακόλουθη ζημία οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, διαφυγόντων κερδών, διαφυγόντων εσόδων, απώλειας αποταμιεύσεων, απώλειας δεδομένων, κόστους αντικατάστασης ή οποιασδήποτε παρόμοιας ζημίας, είτε βασίζεται σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), αντικειμενική ευθύνη ή άλλως, που προκύπτει από τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας ή οποιωνδήποτε προϊόντων που προμηθεύονται μέσω της υπηρεσίας, ή για οποιαδήποτε άλλη αξίωση που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιωνδήποτε σφαλμάτων ή παραλείψεων σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας οποιουδήποτε είδους που προκύπτει ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόντος) που δημοσιεύτηκε, μεταδόθηκε ή άλλως διατέθηκε μέσω της υπηρεσίας, ακόμη και αν έχει ειδοποιηθεί για την πιθανότητα αυτών. Επειδή ορισμένες πολιτείες ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό της ευθύνης για επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημίες, σε αυτές τις πολιτείες ή δικαιοδοσίες, η ευθύνη μας θα περιορίζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.   

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να απαλλάξετε την Apline EUROPE SARL και τη μητρική μας εταιρεία, τις θυγατρικές μας, τους συνεργάτες μας, τους εταίρους μας, τους υπαλλήλους μας, τους διευθυντές μας, τους πράκτορες, τους εργολάβους, τους δικαιοπαρόχους, τους προμηθευτές, τους ασκούμενους και τους υπαλλήλους μας από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών, που προβάλλεται από οποιονδήποτε τρίτο και προκύπτει από ή σχετίζεται με την παραβίαση αυτών των Όρων Χρήσης ή των εγγράφων που ενσωματώνονται με αναφορά σε αυτούς, ή την παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων οποιουδήποτε τρίτου.

Διαίρεση

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων Χρήσης κριθεί παράνομη, άκυρη ή μη εκτελεστή, αυτή η διάταξη θα εξακολουθεί να είναι εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και το μη εκτελεστό μέρος θα θεωρείται ότι έχει διαχωριστεί από αυτούς τους Όρους και αυτή η διάταξη δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

Λήξη

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των μερών που προέκυψαν πριν από την ημερομηνία λήξης θα συνεχίσουν να ισχύουν μετά τη λήξη της παρούσας συμφωνίας για όλους τους σκοπούς.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις θα ισχύουν εκτός εάν και μέχρι να τερματιστούν από εσάς ή εμάς. Μπορείτε να τερματίσετε αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντάς μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, εάν αποτύχετε, ή εάν υποψιαζόμαστε ότι έχετε αποτύχει, να συμμορφωθείτε με οποιονδήποτε όρο ή διάταξη αυτών των Όρων Χρήσης, μπορούμε να τερματίσουμε αυτήν τη Συμφωνία ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και θα παραμείνετε υπεύθυνοι για όλα τα οφειλόμενα ποσά έως και την ημερομηνία λήξης και/ή κατά συνέπεια να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας (ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτών).

Ολόκληρη η Συμφωνία

Η αδυναμία μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων Χρήσης δεν αποτελεί παραίτηση από αυτό το δικαίωμα ή αυτή τη διάταξη.

Αυτοί οι Όροι Χρήσης και όλες οι πολιτικές ή οι κανόνες λειτουργίας που δημοσιεύονται από εμάς σε αυτή την ιστοσελίδα ή σε σχέση με την υπηρεσία αποτελούν ολόκληρη τη συμφωνία και τη συνεννόηση μεταξύ εσάς και εμάς και διέπουν τη χρήση της υπηρεσίας από εσάς και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες ή τρέχουσες συμφωνίες, επικοινωνίες και προτάσεις, προφορικές ή γραπτές, μεταξύ εσάς και εμάς (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν προηγούμενων εκδόσεων των Όρων και Προϋποθέσεων).   

Οποιαδήποτε ασάφεια στην ερμηνεία αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων δεν θα ερμηνεύεται εις βάρος του συντάκτη.

Ισχύον Δίκαιο

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις και οποιαδήποτε ξεχωριστή συμφωνία βάσει της οποίας σας παρέχουμε υπηρεσίες θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της διεύθυνσης 4 Route de Bois Ratier, 18400 Saint Florent sur Cher, France.

Τροποποιήσεις στους Όρους και τις Προϋποθέσεις

Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων και Προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να ενημερώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων χρήσης δημοσιεύοντας ενημερώσεις και αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά την ιστοσελίδα μας για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή η πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας ή στην υπηρεσία μας μετά τη δημοσίευση των αλλαγών σε αυτούς τους όρους χρήσης αποτελεί αποδοχή αυτών των αλλαγών από εσάς.   

Στοιχεία Επικοινωνίας

Παρακαλούμε στείλτε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις στη διεύθυνση: [email protected]

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα
      Εφαρμογή κουπονιού