Συμβατό με Volvo XC70 (P2) 2000-2007 BASIC Μοντέλο Μπάρες Οροφής γκρι 3 τεμάχια

Μάρκα: apline

SKU: U01-UN-35-00-G_BSC-370-3lu*APEU

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Basic Μοντέλο Ράγα Στέγης

Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για μοντέλα που έχουν κενό μεταξύ της οροφής του οχήματος και των ράγων οροφής. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς φορτίου του οχήματός σας. Απαραίτητο για την τοποθέτηση εξοπλισμού όπως μεταφορείς ποδηλάτων, μεταφορείς σκι και Roof Box στο όχημά σας. Το προϊόν εγκαθίσταται εύκολα στις ράγες οροφής του οχήματός σας. Ωστόσο, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα χωρίς ράγες οροφής.

Η επιφάνεια του Basic Μοντέλου Ράγας Στέγης επεξεργάζεται με τη μέθοδο ανοδίωσης για αντοχή και αισθητική. Διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα. Παρακαλώ ελέγξτε το χρώμα που αναγράφεται στον τίτλο της αγγελίας.

Η εγκατάσταση του προϊόντος είναι πολύ απλή και οι οδηγίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος. Ένα άτομο μπορεί να ολοκληρώσει την εγκατάσταση χωρίς επαγγελματική βοήθεια.

Περιεχόμενα Πακέτου

3 Αλουμινένιες Ράβδοι (στην ακριβή διάσταση που αναγράφεται για το όχημα στην αγγελία)
6 Σετ σύνδεσης αλουμινένιων ράβδων
6 Καπάκια προφίλ
6 Κάτω βάσεις
6 Προστατευτικά κάτω βάσης από ελαστομερές
6 Βίδες (+ ή ⬡)
6 Μηχανικά νάτσες
1 Κλειδί Allen (εάν οι βίδες είναι με κεφάλι ⬡)
Η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα φορτίου με αυτό το προϊόν σε κινούμενο όχημα είναι 75 kg. (Είτε με 2 είτε με 3 αλουμινένιες ράβδους, το νομικό όριο είναι 75 kg.) Στην περίπτωση που το όχημα είναι σταθμευμένο και έχει εγκατασταθεί προϊόν όπως σκηνές, συνιστάται μέγιστο φορτίο 150 kg για το προϊόν με 2 αλουμινένιες ράβδους. Για το προϊόν με 3 αλουμινένιες ράβδους, συνιστάται μέγιστο φορτίο 225 kg. Υψηλότερα βάρη μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο όχημά σας ή στο προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση, ο πωλητής ή ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνουν ευθύνη.

Επιπλέον, το Basic Μοντέλο Ράγας Στέγης διαθέτει ένα κανάλι στην πίσω πλευρά του προφίλ και μια ρύθμιση επιμήκυνσης στην κάτω βάση, που προσφέρει ευελιξία στους χρήστες. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους του προφίλ με τον επιθυμητό τρόπο, προσφέροντας περισσότερη ευκολία και συμβατότητα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Με την κάτω βάση, μπορείτε να ρυθμίσετε το μήκος του προφίλ σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις και να πετύχετε την ακριβή εφαρμογή που χρειάζεστε.

Επιπλέον πληροφορίες

Barkod

Προϊόντα που προβλήθηκαν τελευταία

Δεν έχετε δει ακόμη κανένα από τα προϊόντα.
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα
      Εφαρμογή κουπονιού